Zihinsel Eğitim Sorunları

blog

Elazığ İdeal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, her zaman farkında, her zaman farklı ve her zaman inovasyona açık eğitim süreci ile engelli çocuklarımıza kendilerinin özel ve değerli olduklarını göstermeye hazır! İdealimiz zihinsel engelli çocuklarımıza gerekli tüm teknolojik ve geleneksel yöntemleri birleştirerek en kaliteli eğitimi vermek. Engelli çocuklarımızın eğitim sürecini desteklerken aynı zamanda da manevi açıdan da onların yanında olup kendilerini yalnız ya da eksik hissetmeyecekleri bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak.

Elazığ İdeal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, zihinsel engelli çocuklara temel ihtiyaç ve temel sosyal becerilerin kazanılmasını sağlayarak yaşamsal faaliyetlerinde ve sosyal faaliyetlerinde yardımcı olmayı hedefliyor. Temel becerilerin kazandırılması sürecinde modern eğitim modelleri ve teknikleri kullanmaya her zaman özen gösteriyor. Çocuklarınız bizim en değerli hazinemiz. Onlara iyi bakmak ve hak ettikleri ilgiyi onlara vermek ise bizim en güzel görevimizdir.

İlkeli Eğitim Süreci ile Kaliteli Eğitim

Zihinsel engelli çocuk eğitimi, oldukça özen ve dikkat isteyen bir eğitim sürecidir. Çocuğun hem manevi duygularının okşanması gerekmektedir hem de temel eğitimlerin verilebilmesi için de ısrarcı olunması gerekmektedir. Elazığ İdeal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak biz bu süreci belli ilkeler doğrultusunda yaparak kaliteden ödün vermemeye ve çocuklarımızı en sağlıklı ve mutlu oalcakları şekilde yetiştirmeye söz verdik. Bizimle çocuğunuzun gelişimi konusunda güvenle iş birliği yapabilirsiniz.